Pályázatot hirdet az E.ON Hungária Zrt.

Az E.ON felhívása útján minden évben támogatja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet fejlődését. A támogatási kérelmeket évi hat alkalommal bírálják.

„Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. Az adományozásainkról és támogatói együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények alakítottak ki. Stratégiai partnerségben állunk a hazai segélyszervezeti és civil élet meghatározó szereplőivel, akikkel közösen értéket és több éve sikeresen működő programokat van lehetőségünk létrehozni.

Mindezen partnerségeink mellett fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a hazai civil közösség többi szereplőjének munkáját is. A hozzánk beérkező megkereséseket feldolgozzuk és évi hat alkalommal egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság választaj ki a támogatandó projekteket.”

Forrás és további információk:
https://www.eon.hu/hu/rolunk/fenntarthatosag/felelosseggel-a-tarsadalomert/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek–palyazatok.html?fbclid=IwAR3_eH–KTy5a9qiL_BxBO9758OKx-zgspVlpO5-GYsUEpTy1gy4JaW6rhk