Elindult a Közös Értékeink Program!

A program célja, hogy olyan összetartó és cselekvő civil közösségeket támogasson, amelyek tagjai munkájuk során új partnerségeket alakítanak, fejlődnek szervezetként, bővítik módszertani tudásukat, miközben konkrét kampányokat is megvalósítanak. Olyan terveket várunk, amelyek megvalósítása elősegíti, hogy Magyarországon mindenki élhessen az őt megillető jogokkal, részt vehessen saját élete alakításában és beleszólhasson közös ügyeinkbe, függetlenül attól, hogy honnan jött, hogyan gondolkozik, milyen körülmények között él.  A program ezeknek megfelelően három prioritás köré rendeződik:

Partnerségben, Fejlődésben, Akcióban!

Pályázati felhívás

Az első kiírásban a hazai civil szervezetek két pályázattípus közül választhatnak.

A. kategória: A “Partnerségben – országos és regionális pályázatok” keretében elsősorban olyan nagyobb, országos civil szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek kisebb, vidéki szervezetekkel és állampolgári kezdeményezésekkel működnének együtt.

B. kategória: A “Fejlődésben – intézményfejlesztési és projektpályázatok” elsősorban olyan, Budapesten kívül működő kisebb és közepes méretű civil szervezetek számára nyújtanak lehetőséget, amelyek már most is a programban meghatározott értékekhez kapcsolódó tevékenységeket végeznek, vagy ilyenek indítását tervezik.

Forrás és további információ: https://kozosertekeink.hu/palyazati-felhivas