A “Közösség – Tér – Település” program csapatával 2023. októberében érkeztek Nádasdra azért, hogy a helyi iskolásokkal közösen megtervezzék, majd 2024. nyarán velük és felnőtt segítőkkel közösen felépítsék az ő, saját szabadtéri közösségi terüket.

Az első hónapokban ismerkedtek a településsel és az ott élőkkel majd 2024. januárjában megkezdődött a közös gondolkodás az iskolásokkal. A kisebbek a szánkódomb környékére, a nagyobbak pedig az iskola előtti parkba álmondtak egy-egy vagány és kalandos, illetve kényelmes és heverészős közösségi teret. Olyanokat, amelyekben a szünet tényleg kikapcsolódás és ahova suli után is érdemes visszajönni.

Adományok gyűjtésére a legjobb szervezeti forma az alapítvány, a Vasvári Nagytérségi Népfőiskoláért Alapítvány Nádasd község régi szakmai partnere, akiknek van már adománygyűjtési tapasztalata, továbbá professzionális pénzügyi menedzsmenttel rendelkeznek.

Az adományokat 2024. május 31-ig lehet online módon megküldeni. Azért eddig, mert júniusban el kell kezdeni az építőanyagok beszerzését és ekkor már látni a kell a csapatnak, hogy mennyi pénz jött össze.

További információ az alábbi honlapon: http://nadasd.hu/media/hirek/kozosseg-ter-nadasd.1216

 

Felmerülő kérdések esetén keressék bizalommal Civil Központunk munkatársait is!