Javában zajlik az szja civil 1%-ának felajánlását népszerűsítő országos kampány

 

 

2023-ban az előző évhez képest 26%-kal többen ajánlották fel személyi jövedelemadójuk civil 1%-át és több mint 4,3 milliárd forinttal nőtt a felajánlott összeg, 710-zel pedig azon civil szervezetek száma, amelyek részesültek a civil 1%-ból.

A civil egy százalék biztosan jó helyre megy, ezért május 21-ig kérjük felajánlásaikat a környezetükben működő olyan civil szervezetek számára, amelyek az Önök számára értékesek vagy fontosnak ítélt társadalmi ügy érdekében tevékenykednek!

„Te vagy a hiányzó 1%” – A Vas Vármegyei CKSZK SZJA 1%-os figyelemfelhívó kisfilmje – 2024.

 

Az oszkói székhelyű Hegypásztor Kör, mint a Vas Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa 2012. óta végzi civil támogató tevékenységét. Szombathelyi irodánkban díjmentesen igénybe vehető szolgáltatásokat nyújtunk a hozzánk forduló civil szervezeteknek.

Támogatjuk a hozzánk forduló civil szervezetek közösség és értékteremtő tevékenységét, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy közzé tegyük és felhívjuk a figyelmet azokra a Vas vármegyei civil szervezetekre, akiknek felajánlható az SZJA civil 1%-a.

Ennek a kisfilmnek az elkészítésében közreműködött 2 munkatársunk – Pál Laura és Gorza Norbert, illetve Dr. Zágorhidi Czigány Balázs történész-muzeológus is, akit „Az év vasi emberének” választottak 2022-ben.

A Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ SZJA 1%-os 2022. évi kampány filmje

Az oszkói székhelyű Hegypásztor Kör, mint a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa 2012. óta végzi civil támogató tevékenységét. Szombathelyi irodánkban díjmentesen igénybe vehető szolgáltatásokat nyújtunk a hozzánk forduló civil szervezeteknek. Támogatjuk a hozzánk forduló civil szervezetek közösség és értékteremtő tevékenységét, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy közzétegyük és felhívjuk a figyelmet azokra a Vas megyei civil szervezetekre, akiknek felajánlható az SZJA civil 1%-a. Ennek a kisfilmnek az elkészítésében közreműködött 3 média munkatárs, kommunikációs szakember is: Haitzmann Ágnes (frisss.hu), Krizsán Zsuzsanna (Szombathelyi Televízió), Simon Ádám (Hírlevél Plusz).