Pályázati felhívás szombathelyi székhelyű sportszervezetek működésének és tevékenységének támogatására Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottsága pályázatot hirdet szombathelyi székhelyű sportintézmények, sportszervezetek, egyesületek és más jogi személyek pénzügyi támogatására.

A pályázat célja: A pályázati felhívás célja a szombathelyi székhelyű sportszervezetek működésének és tevékenységének támogatása. A kiírás lehetőséget teremt Szombathely város sport kínálatának bővítésére színvonalas programokkal, valamint olyan sportrendezvények megvalósítására, amelyek nagy tömegeket mozgósítanak és a város életében jelentős sporteseménynek számítanak. A támogatottak célcsoportja Szombathely város területén működő hivatalosan bejegyzett és nyilvántartásba vett kisebb sportszervezetek. A pályázat keretében lehetőség nyílik a versenysporttal foglalkozó sportszervezetek, szakosztályok saját rendezvényeinek támogatására.

Támogatottak köre: Szombathely város területén működő hivatalosan bejegyzett és nyilvántartásba vett sportszervezetek. (Magánszemély nem részesülhet támogatásban.) A több szakosztállyal rendelkező egyesületek csak szakosztályonként és a szakosztály külön alszámla számának (nem egyesület főszámla számával) feltüntetésével pályázhatnak.

Forrás és további információk:

https://www.szombathely.hu/onkormanyzat/felhivasok/palyazati-felhivas-szombathelyi-szekhelyu-sportszervezetek-mukodesenek-es-tevekenysegenek-tamogatasara.25735/