2023. szeptemberében indult az „Országos civil vezetőképző workshop”, amelyet Vas vármegyében 9 civil vezető végzett el sikeresen.

A workshop-sorozat célja a civil szervezeti vezetők számára olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, megvitatása, amelynek segítségével képessé válnak az általuk irányított civil szervezetek fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására és a növekedésük biztosítására.

A Vas Vármegyei Civil Központ az átadást ünnepélyes keretek között a Kilences Kávézóban tartotta, ahol a tanúsítványok átadását követően „állófogadással” is készültünk.

Gratulálunk annak a közel 250 résztvevőnek is, akik országos szinten sikeresen teljesítették az online workshopot!

Örömmel ismertetjük azt is, hogy a rendezvény keretében megfogalmaztuk igényünket arra, hogy a 2024-es esztendőben elindítjuk a „Civil szervezeti vezető klubunkat”, melynek során alkalmanként összejövünk és aktuális, civil szervezeteket érintő tématerületeket járunk körbe!