Szervezeti vagy intézményi munkatársként fiatalokkal dolgozol? Szeretnéd megtudni, milyen európai uniós pályázatok révén erősítheted az ő társadalmi részvételüket? Esetleg fiatal felnőttként szeretnél valami hasznosat tenni a témában, de ehhez támogatásra van szükséged?

Csatlakozz információs webináriumunkhoz!

Az aktív társadalmi részvétel erősítése az Erasmus+ program és a hozzá tartozó DiscoverEU lehetőség, valamint az Európai Szolidaritási Testület (ESC) egyik fő prioritása. A programok keretében kiemelt szerepet kapnak azok a kezdeményezések, amelyek lehetőséget nyújtanak a fiataloknak és a velük foglalkozó szakembereknek a társadalmi és polgári szerepvállalásra, valamint erősítik az Európai Unióhoz tartozás érzését, a szociális és interkulturális kompetenciák fejlesztését és a kritikus gondolkozást.

Rendezvényünk résztvevőjeként ismerd meg, milyen pályázattípusok érhetők el olyan szervezeteknek, intézményeknek és fiatalok csoportjainak, akik szívesen hozzájárulnának ehhez a folyamathoz!

Időpont: 2024.01.23. 9:30-13:00
Helyszín: Online, Zoom

Forrás és részletes információk: https://tka.hu/rendezveny/17835/ifjusagi-projektekkel-az-aktiv-tarsadalmi-reszvetelert-kozeppontban-a-tevekenyseg-es-a-tema