2023. szeptember 11-én ismét kezdetét veszi a „CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP”!

A workshop célja: Elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, megvitatása, amelynek segítségével képessé válnak a résztvevők az általuk irányított civil szervezetek fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására és a növekedésük biztosítására. Azonnal használható versenyképes tudást biztosít.

A résztvevők információt kapnak:

  • a professzionális szervezetvezetésről
  • ügyviteli, gazdálkodási feladatok hatékony ellátásáról
  • dokumentumok, jelentések elkészítéséről
  • pénzügyi műveletek előkészítésére, lebonyolításáról, elszámolásról
  • közösségszervező és érdekképviseleti munka ellátásáról

Résztvevők köre: Már előző év december 31-ig bejegyezett és az OBH-nál működő – civil szervezetek vezetői (egyesületek, szövetségek elnökei, titkárai, alapítványok kuratóriumi tagjai, nonprofit cégek és szövetkezetek vezetői).

Az országos képzés fő szervezője a Hajdu-Bihar Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. Kérjük, hogy a Vas vármegyei civil szervezetek a regisztrációt a Vas Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ e-mail címére küldjék, info@vasicivil.hu.

A regisztrációhoz kérjük adják meg az alábbi adatokat:

Szervezet neve:

Jelentkező neve:

E-mail címe:

Telefonszáma:

A workshop program 10 online alkalomból (2023. szeptember 11. és november 29. között) és 1 személyes részvételen alapuló (Vármegyei Civil Központ által megjelölt helyszínen) programsorozatból áll, amely tanúsítvány átadással zárul.

Az előadások alkalmanként 2 x 45 perc időintervallumban kerülnek megrendezésre, különböző civil szervezeteket érintő témaköröket körbejárva. Minden előadás a témában jártas tapasztalt előadókkal, moderátorokkal a gyakorlatiasság elvét követve valósul meg.

Jelentkezni tehát az info@vasicivil.hu címen lehet név és szervezet megadásával, határidő: 2023. június 30.

Részletes tájékoztató anyag: Itt