„Okos füzet”-ek civileknek

Megjelent a civil szervezetek képviselőinek szóló Okos füzetek első két része:

1. Az Okos füzetek sorozat első száma a Zala Megyei Civil Közösségi Központ gondozásában jelent meg, létrejöttének aktualitását az adta, hogy a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkája során a HÍD szerepét vállalta fel a civil szervezetek és a gazdasági szféra közötti kommunikációban. A kiadvány a két szféra közötti hatékony együttműködési stratégiákat, lehetőséget kívánja bemutatni, példákkal segíteni a gondolkodásmód elsajátítását.

2. A Civil Közösségi Szolgáltató Központok „Civil szféra fejlesztéséért” munkacsoportja projektfeladatként kapta egy olyan „Okos füzet” összeállítását, amely a fiataloknak a civil szervezetekbe történő bevonásával kapcsolatos kérdéseket és válaszokat tartalmazza. A téma aktualitását az adta, hogy a civil fórumokon, kerekasztal-beszélgetéseken, információs rendezvényeken időről időre felmerült a civil szervezetek „elöregedése”, a szervezeti vezetők utánpótlásával kapcsolatos problémák kérdése.

A kiadványokról készült rövid összefoglalók itt olvashatóak. A teljes terjedelmű anyagok a CIP portál Dokumentumtárában elérhetőek.

EGYMÁST ERŐSÍTVE_összefoglaló
Fiatalok a civil v._összefoglaló